14-09-2023

Paradepraat podcast over vrijwilligers van Stichting Brabantsedag

Wat het publiek soms niet doorheeft, is dat de Brabantsedag wordt gemaakt door vrijwilligers. Zowel de wagenbouwers van de zestien wagenbouwersgroepen als de vrijwilligers van Stichting Brabantsedag doen al hun werk op vrijwillige, dus onbetaalde basis. 
Wat de wagenbouwers doen, daar is vanuit de podcast Paradepraat al iets van onthuld, maar wat doen die vrijwilligers van Stichting Brabantsedag? Wat zijn hun werkzaamheden, hoe ver werken ze vooruit? Wat zijn zaken waar het publiek niets van meekrijgt en juist achter de schermen gebeurt. 

Luister mee naar aflevering 12 van Paradepraat, de podcast over de grootste theaterparade van het jaar. Host Frank Ikink (werkgroep Programmering) praat met vrijwilligers Patrick Vorstenbosch (werkgroep Facilitair en vergunningen), Joep Baars (werkgroep Horeca) en Christa van den Broek (werkgroep Marketing & PR).

In de podcast-aflevering is te horen hoe divers de werkzaamheden van de vrijwilligers zijn. Wil je nu zelf ook vrijwilliger worden bij Stichting Brabantsedag? Dat kan, schrijf je in en we kijken wat er het beste bij je past!


Paradepraat, de podcast van de grootste theaterparade van het jaar is luisteren via Spotify (Zoek op 'Paradepraat') of via www.Brabantsedag.nl/paradepraat


Deel dit bericht
Terug