Bereikbaarheid en parkeren

Alle activiteiten van de Brabantsedag vinden plaats in of nabij het centrum van Heeze, onder de rook van Eindhoven.

BEREIKBAARHEID


Heeze is uitstekend bereikbaar via afrit 34 vanaf de A2 tussen Eindhoven en Maastricht en via afrit 34 vanaf de A67 tussen Eindhoven en Venlo. Klik voor een routebeschrijving (PDF).

PARKEREN

De locaties van de Brabantsedag zijn in het centrum van Heeze, goed bereikbaar en met diverse parkeergelegenheden nabij. U kunt dan parkeren op de aangegeven parkeerterreinen (bijv, P1). De kosten hiervoor zijn € 4,- per auto.

Let op, er is tijdens de Brabantsedag een calamiteitenroute ingesteld door Gemeente Heeze Leende: Langs de calamiteitenroute mag niet geparkeerd worden of worden stilgestaan.

De toegangswegen naar het parcours worden om 08.00 uur afgesloten tot 19.00 uur. Het is niet mogelijk om de wijk in of uit te rijden na 08.00 uur.


TREIN

Heeze is eenvoudig bereikbaar met de trein. Het station is ca 10 minuten lopen vanaf het optochtparcours

KINDEREN

Het evenement is tijdens de optochtdag druk bezocht, niettemin prima bereikbaar. Het is niet ongebruikelijk om zelf krukken of stoeltjes mee te nemen voor naast het parcours.

Voor en tijdens de theaterparade zijn alle locaties prima bereikbaar en ook staat er centraal in de gemeentehuistuin een grote tent met allerlei kinderactiviteiten. Daarnaast biedt het straattheater en -muzikanten voor het nodige kindervertier.

MINDER VALIDEN

De theaterparade van de Brabantsedag is goed bereikbaar voor minder validen. Zo zijn er onder meer speciale locaties aangewezen voor rolstoelers. Daarnaast is het heel gebruikelijk een eigen stoel mee te nemen voor aan het parcours.

Bekijk de plattegrond voor de aanduiding van de speciale rolstoelplaatsen naast het parcours.


Neem eventueel contact op met het secretariaat van de Brabantsedag voor nadere informatie.

OVERNACHTEN

Natuurlijk kun je ook overnachten in Heeze en omgeving zodat je optimaal van de Brabantsedag kunt genieten. Klik hier voor enkele verblijfmogelijkheden.