Hoofd Sponsoring - Bestuurslid Brabantsedag Heeze

De Brabantsedag in Heeze kent een lange traditie als een van de meest spectaculaire evenementen in de regio Zuidoost-Brabant. Om ‘de Grootste Theaterparade van het Jaar’ ook in de toekomst mogelijk te blijven maken zijn we op zoek naar een Hoofd Sponsoring. Deze richt zich samen met de sponsorcommissie op het werven van (financiële) ondersteuning door bedrijven, particulieren en fondsen. Naast het werven van sponsors ben je samen met de commissie ook de belangrijkste verbinding tussen de Brabantsedag en haar relaties.

DE FUNCTIE

Als Hoofd Sponsoring ben je verantwoordelijk voor de wervingsactiviteiten van de Brabantsedag. Je signaleert kansen en neemt initiatieven met als doel sponsorinkomsten voor de Stichting te genereren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en aanbieden van tegenprestaties voor sponsoren en het relatiebeheer. De Stichting Brabantsedag hecht grote waarde aan het doel om bestaande, trouwe relaties langdurig te binden aan ons evenement. Je krijgt daarbij hulp van je sponsor-commissieleden. Je wordt lid van het Algemeen Bestuur Stichting Brabantsedag en bepaalt samen met overige bestuursleden het beleid.

Hiervoor zijn we op zoek naar een energieke vrijwilliger met het volgende profiel:

· Je bent enthousiast over de Brabantsedag;· Je bent goed in het bouwen en onderhouden van relaties;· Je hebt een netwerk (vooral buiten Heeze) of je kunt dit snel ontwikkelen om de Brabantsedag te promoten en financiële middelen te genereren;· Je hebt gevoel voor de wederzijdse belangen van bedrijven/instellingen en de Stichting Brabantsedag;· Je hebt oog voor de positie van bedrijven en organisaties in kader van het maatschappelijk ondernemen.

Verder bezit je de volgende eigenschappen:

· Je kunt goed samenwerken.· Je hebt overtuigingskracht.· Je bent proactief, commercieel en gastvrij· Je denkt in kansen· Je hebt affiniteit met CRM systemen· Je werkt georganiseerd

WERKWIJZE

In samenspraak met de commissie bepaal je zelf het aantal commissie-overleggen waarin de wervingsactiviteiten bedacht en gepland worden. Deze overleggen zullen grotendeels in de avonduren zijn. Stichting Brabantsedag beschikt hiervoor over een eigen kantoor. Daarnaast zal het contact leggen met sponsoren uiteraard afhangen van de agenda van de sponsors en vaak tijdens kantooruren moeten plaatsvinden. Is de sponsor geworven dan ondersteunen collega vrijwilligers bij de backoffice activiteiten. Tot slot vergadert het Algemeen Bestuur op de laatste woensdagavond van elke maand.

De functie is onbezoldigd, maar de voldoening geeft veel beloning.

INTERESSE?

Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou? Of wel je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Joost Pellens (secretaris Stichting Brabantsedag) via secretaris@brabantsedag.nl of 040 - 2263139.

OVER DE BRABANTSEDAG

De Brabantsedag is een jaarlijks terugkerend evenement dat al meer dan 60 jaar georganiseerd wordt. Samen met de 150 vrijwilligers van Stichting Brabantsedag maken meer dan 2000 (overwegend) Heezenaren, ook allen vrijwilliger, ‘De Grootste Theaterparade van het Jaar’. Deze is erkend op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed. De Brabantsedag is een stichting, dus zonder winstoogmerk.