Vacature Hospitality

WIE ZIJN WIJ?

De Brabantsedag is een begrip in Brabant, Nederland en zelfs daarbuiten. Wat ooit klein begon in 1958 trekt nu jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers, tijdens het hoogtepunt: de huizenhoge, rollende theaterparade op de laatste zondag van augustus. De gewaardeerde vrijwilligers van Stichting Brabantsedag zijn de mogelijkmakers. Zij werken keihard binnen de werkgroepen, zoals Horeca, Techniek, Veiligheid, Marketing & Sponsoring en nog veel meer.

WAT DOEN WIJ?

De werkgroep Hospitality / gastvrijheid is een gezellig groep vrijwilligers die wel wat ondersteuning kan gebruiken. Gastvrijheid en de beleving van het festival door de gasten staat centraal. De werkgroep is het hele jaar bezig om de gastvrijheid van de Brabantsedag te vergroten.

WAT GA JE DOEN?

De werkgroep Hospitality / gastvrijheid vergadert eens per maand in Heeze. In de aanloop van de Brabantsedag ligt de frequentie wat hoger. In de week voorafgaand aan het laatste weekend van augustus worden de festivalterreinen ingericht en help je mee met de voorbereidingen.

Denk hierbij aan:

- Totaalervaring voor onze bezoekers optimaliseren: Verbeteren van de gastvrijheid vanaf aankomst tot en met het verlaten van het evenement.

- Nadenken over routing, signing en de uitvoering daarvan op het uitgestrekte parcours van het evenement.

- Tijdens de Brabantsedag ben je aan het werk als host op een van de festivalterreinen of op het parcours.

- Deel uitmaken van een team en samen werken met andere teams binnen de organisatie van de Brabantsedag

WAT LEVERT HET OP?

De Brabantsedag wordt compleet gemaakt door enkele duizenden vrijwilligers. Teamtrots, voldoening, steeds terugkerende bezoekers en de grote glimlachen op de laatste zondag van augustus zijn ons ‘salaris’. Ben je tijdens die dag zelf ook actief, dan zorgen we natuurlijk voor een hapje en een drankje. Interesse of vragen? Stuur een mailtje naar info@brabantsedag.nl

SOLLICITEER!

Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou of heb je vragen? Neem dan snel contact op met Secretariaat Brabantsedag, info@brabantsedag.nl of 040 226 3139), en vermeld: vacature Hospitality.