01-04-2020

Win Brabantsedag taarten met vlag en wimpel

De traditionele ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’-actie gaat dit jaar gewoon door! En als vanouds zijn er lekkere taarten mee te winnen.

Wie in Heeze van maandag 17 augustus tot 28 augustus de Brabantsedag-wimpel met een Brabantse vlag of wagenbouwersvlag uithangt, maakt automatisch en dagelijks kans op een overheerlijke Brabantsedag-taart van bakkerij ‘t Bakkertje.

Het actieteam speurt door heel Heeze naar wapperendevlaggen en wimpels, en zet er elke dag één op de foto. Die winnaar krijgt persoonlijk bericht en komt in de spotlights via de sociale media van de Brabantsedag.

Anne Groenewegen van de Marketing & PR-commissie van de Brabantsedag: “We constateren dat het aanstekelijk werkt. Eerst hangen er één of twee, en opeens is een hele straat weer gevuld met vlaggen en wimpels. Ze zorgen voor een feestelijke sfeer en saamhorigheid in ons dorp. Ook al gaat de parade dit jaar niet door, met deze actie leeft het Brabantsedaggevoel toch weer eind augustus! Dus wat ons betreft: hoe eerder de vlaggen én wimpels aan de gevels hangen, hoe beter.”

Graag tot ziens op

zondag 29 augustus 2021

bij de 63ste Brabantsedag Heeze.

We kijken ernaar uit!

Share this message
Back