Vrienden van de Brabantsedag

Vrienden zijn onmisbaar, ook voor de Brabantsedag. Dankzij de steun van onze vrienden, kunnen wij meer doen. Word ook vriend van de Brabantsedag en draag bij aan de kwaliteit, aan de continuïteit en verdere groei van dit unieke evenement.

Uiteraard ontvangen Vrienden van de Brabantsedag entreekaarten om aanwezig te zijn bij de grootste theaterparade van het jaar. Als Goede of Beste vriend heb je daarnaast ook gegarandeerde (overdekte) tribuneplaatsen om de theaterparade te aanschouwen.

Kijk, daar ben je vrienden voor!

Prijspeil: 2023


AANMELDEN ALS VRIEND KLIK HIER

Meld u nu aan en ontvang de speciale vrienden pin als blijk van uw steun en waardering.
Wanneer u zich nu aanmeldt, meldt u zich aan voor 2024.

Vrienden Brabantsedag, al jaren belangrijk

In januari 1983 zijn de Vrienden van de Brabantsedag opgericht. Sinds de start heeft de Stichting Vrienden kunnen rekenen op een trouwe groep donateurs. Deze loyale groep heeft er de afgelopen decennia verschillende malen voor gezorgd dat de continuïteit van de Brabantsedag gewaarborgd bleef doordat de Stichting Vrienden financieel kon bijspringen bij calamiteiten. Denk aan de brand van de opslagloods, de supercell in 2016 die vele bouwtenten verwoestte en, heel recent, twee jaren geen Brabantsedag als gevolg van Covid-19. Daarnaast was het, door de vele donateurs, mogelijk om jaarlijks een kwaliteitsimpuls mede te financieren zodat de Brabantsedag kon uitgroeien tot de theaterparade zoals we die nu kennen: professioneel en met een continue streven naar verbeteringen.

Heeft u vragen? Neem contact op via info@brabantsedag.nl