20-05-2017

Brabantsedag zoekt vrijwilligers!

Wil jij ook je steentje bijdragen aan één van de uniekste evenementen van ons land? Aan het moois wat Brabantsedag heet? Meehelpen en meekijken achter de schermen?
Dat kan, want we zoeken vrijwilligers die hun handjes willen laten wapperen.

Vrijwilligers voor za 26 en zo 27 augustus
We zoeken enerzijds mensen tijdens het weekend van Brabantsedag op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus, dus die op die dagen inzetbaar zijn voor uitdelen van plattegronden, hulp bij de kassaposten, en diverse hand-en-spandiensten. 

Vrijwilligers voor facilitair bedrijf/technische dienst
Anderzijds zoeken we in de maanden juli en augustus mensen die een handje willen helpen bij de opbouw van de Brabantsedag. Denk aan het plaatsen van de bekende torentjes, ophangen van de vlaggen. Je bent nooit alleen, je gaat samen met een team op pad om dat te fixen.
Dus al kun je maar enkele avonden, we zijn blij met alle hulp!

Vrijwilligers bij Marketing & PR werkgroep
De werkgroep Marketing & PR verzorgt alle online en offline promotie-, communicatie- en marketingactiviteiten rondom de Brabantsedag. Heb jij daar affiniteit mee? Ben je echt een organisator en doener (op het gebied van marketing & PR?) Dan ben jij de veelzijdige regelneef die we zoeken. 


Vrijwilligers voor promotie
Tot slot, de Brabantsedag promoten we op diverse manieren en ook daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Wil je een middagje posters bezorgen in een omliggende stad? Wil je ons helpen op zondag 27 augustus met het uitdelen van de bezoekersplattegrond? Kun je ons helpen met de publieksprijs-enquete? Je bent welkom en we horen je graag. 
 


Of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud bent, overdag of ’s avonds kan, sterk of slim bent: alle hulp is welkom!

Interesse?
Als het je iets lijkt, stuur dan een mailtje naar info@brabantsedag.nl en vermeld daar je naam, telefoonnummer en waarmee je ons zou willen helpen.
Heb je vragen en twijfel je wat je zou kunnen doen? Ook dan horen we je graag, want dan bespreken we dat met je.

Deel dit bericht
Terug