19-08-2017

Verrassingsoptreden Rob Scheepers in Tuin van Vermaak

Het jubileum van De Brabantsedag zorgt voor veel extra’s. Op zaterdagmiddag 26 augustus gaat cabaretier Rob Scheepers and Friends zorgen voor een verrassingsoptreden. Wat het vijftal gaat doen, is nog onbekend. Maar zeker is, dat de optredens van deze cabaretiers, columnisten, schrijvers en muzikanten op een originele manier met elkaar verweven worden; een ware Parade van Vermaeck! Laat je verrassen, de entree is gratis!

Het gebeurt allemaal in de Tuin van Vermaak achter het gemeentehuis in Heeze van 14:00 tot 18:00 uur. Rob Scheepers is inmiddels landelijk bekend door zijn optredens in de onelinershow Padoem Patss van VARA/BNN. Op dit moment toert hij nog langs theaters met zijn voorstelling “Schroot” .

Na deze optredens gaat het feest op het plein vóór het gemeentehuis door. Zo zal eerst cultuurgazant Björn van der Doelen samen met enkele van zijn Huursoldaten de boel muzikaal onveilig maken. Daarna start de formatie Handsom Willy and the Leftovers, een 8-koppige band uit Heeze die verrassende covers brengt, voorzien van een vleugje rock, blues en soul van de sixties tot nu. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de Brabantsedag in Heeze.

Deel dit bericht
Terug