02-11-2017

Versterking bestuur Brabantsedag

Stichting Brabantsedag heeft haar bestuur versterkt:  Carl Migchels zal als coördinator Horeca Martine Leenders opvolgen in het bestuur. Carl is een bekende bij de Brabantsedag en zit al jaren in de werkgroep Horeca. Hij laat weten dat hij met veel enthousiasme start met zijn nieuwe rol.
Daarnaast is de stichting al een tijdje op zoek naar een coördinator Optocht. We zijn blij te kunnen zeggen dat Frank van Lierop heeft aangegeven de komende periode te willen meekijken met deze functie en hiermee het bestuur te versterken. Frank is al vele jaren betrokken als wagenbouwer bij de Brabantsedag en een bekend gezicht in Heeze.

Over Carl Migchels

Carl Migchels (43 jaar) is een geboren Brabander en sinds 2000 woonachtig in Heeze, samen met zijn vrouw Monique en kinderen Teun (5) en Jules (3). In het dagelijks leven runt hij een Vastgoed Adviesbureau waarmee hij met een jong energiek team voornamelijk de maatschappelijke sector voorziet van exploitatie adviezen.

Al ruim 20 jaar is hij betrokken bij de Brabantsedag, eerst als bouwer bij een vriendenkring en sinds 2007 als commissielid van de werkgroep Horeca. "Ik ben erg trots dat ik vanaf dit jaar onderdeel mag uitmaken van het bestuur van de Brabantsedag, als coördinator Horeca en hoop hiermee een goede bijdrage te kunnen leveren aan de invulling van ons prachtige evenement", vertelt Migchels enthousiast.


Over Frank van Lierop

Frank van Lierop is per 1 november actief in het bestuur van de stichting. Frank is geboren, opgegroeid en nog altijd wonend in Heeze. Hij is al ruim 34 jaar getrouwd met Anja en samen hebben zij drie kinderen; Kevin, Christel en Carlijn.

Frank licht toe: "Mijn passie voor de Brabantsedag én de wil daarbij actief betrokken te zijn is met een vader als Frans van Lierop vanzelfsprekend. Hij gaf het ons met de paplepel in en dat heeft me nooit meer losgelaten. Zijn toewijding, zijn enthousiasme maar vooral ook zijn trots.Trots op ons dorp, trots op de wagenbouwers en trots op dat spektakel die laatste zondag van augustus elk jaar weer.

Brabantsedag; inmiddels al 60 jaar. Vriendschap, gezelligheid en samenzijn vormen al die jaren de basis waarop die optocht tot stand komt en zelfs inmiddels van een uniek niveau is. Juist daar zit ook de uitdaging. We moeten samen ons stinkende best doen om nog in lengte van jaren onze bezoekers te blijven boeien. Laten we daarvoor vooral ook met elkaar in verbinding blijven en elkaar opzoeken; wagenbouwers, vrijwilligers en stichting. Daar wil ik alles aan doen, dus tot ziens"


Carl, Frank, succes met jullie nieuwe functies en welkom bij de Brabantsedag!

Deel dit bericht
Terug