Volop vermaak, muziek en gezelligheid

Kindermiddag - Gemeentehuistuin

Zaterdag 24 augustus, vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur

Terwijl papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes de laatste hand leggen aan de rollende theaterdecors, zijn de kinders onder de pannen in de Gemeentehuistuin.

Uiteraard kunnen ze daar paalklimmen, broodbakken, timmeren, grimeren en knutselen met de Rabobank. Ook het verrassingskraampje van Intertoys, de ranjafontein, ijsjes en de stoommachines ontbreken niet voor een middag vol plezier!

Kunstmarkt

Zaterdag 24 augustus, 14.00 – 18.00 uur

Een mooie selectie van beeldende kunst op het Gemeentehuisplein krijgt goed gezelschap van al even fraaie muziek en andere optredens in de Gemeentehuistuin.

Je luistert onder anderen naar The Flavorics, een jonge formatie van oude muziekrotten, met Engels- en vooral Spaanstalige speelplezier in rumba en Tex-Mex maar ook onder meer Cubaanse en Colombiaanse klanken.

Die wordt afgewisseld met de eigenwijze, poëtische pop van singer-songwriter Iris Penning, di eerder al onder meer Paradiso en Oerol betoverde en drie lovend ontvangen albums uitbracht.

Fijn theater is er ook van beroemde clown Arno Huibers die, samen met muziekvirtuoos Paul van der Heijden, De Verkleedkoffer speelt: een vrolijke en interactieve jeugd-/familietheatervoorstelling.

Show Your Hope is een mobiele & mondiale expositie én doorlopend verteltheater rond ‘Hoop’. Eindhovenaar Martin Voorbij verzamelde de vele schilderijen die door kunstenaars over de gehele wereld zijn gemaakt.

Stick Stok door TeaTime Company is een combinatie van nationaliteiten, disciplines, lengtes én schoenmaten. Samen levert dat een prettige mix op van dans en circus, met een dosis Chinese paal en jongleren.

Wagenbouwersfeest

Zaterdag 24 augustus vanaf 20.00 uur

Voordat Heeze weer volstroomt met tienduizenden gasten, zijn we nog even onder ons, met het traditionele knalfeest.

Handsome Willy and the Leftovers opent het bal. De achtkoppige coverband doet het al veertien jaar bijzonder goed op feesten en partijen, met hun vleugje rock, blues en sul van de sixties tot nu.

Patatje Metal valt met één woord te omschrijven: FEEST! De muzikanten Rammstein Shaffy, Nico Haat, Het Beest en Vader Macabraham en voorman Marco Borsatan overgieten nederpopklassiekers met een sausje van metaal én bombarie.