Volop vermaak, muziek en gezelligheid

Kindermiddag - Gemeentehuistuin

Zaterdag 27 augustus, vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur

Terwijl papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes de laatste hand leggen aan de rollende theaterdecors, zijn de kinders onder de pannen in de Gemeentehuistuin.

Uiteraard kunnen ze daar paalklimmen, broodbakken, timmeren, grimeren en knutselen. Ook het verrassingskraampje, de ijsjes en de stoommachines ontbreken niet voor een middag vol plezier!

Kunstmarkt

Zaterdag 27 augustus, 12.00 – 18.00 uur

Een mooie selectie van beeldende kunst op het Gemeentehuisplein krijgt goed gezelschap van al even fraaie muziek en andere optredens in de Gemeentehuistuin.

Kunstenaars kunnen zich inschrijven via www.brabantsedag.nl/inschrijvenkunstmarkt

Brabantse Nacht

Zaterdagavond 27 augustus is de Brabantse Nacht in de gemeentehuistuin in Heeze. Een heerlijke avond vol gezelligheid en de beste muziek! Opwarmen voor de Brabantsedag, de dag erna!

Lapa Loca
Met de show “Aretha Plays the Blues” met lokaal talent Linda Kessels, speelt en zingt de band een tribute aan Aretha Franklin, maar met een eigen sound. Het rauwe geluid van Aretha wordt gebruikt om een nieuwe sound voort te zetten.

Wild Romance
Wild Romance is de legendarische band van Herman Brood! Dit zijn de meest swingende rockers, de legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek. Kom genieten van dit feest van herkenning en laat je meeslepen in de rock ’n roll feel.