Join the club

BOUW MEE AAN DE 64e BRABANTSEDAG

Wat een geweldige Brabantsedag, een begrip in Brabant, Nederland en zelfs daarbuiten. Wat ooit klein begon in 1958 trekt nu jaarlijks ruim 30.000 bezoekers. Wil je volgend jaar niet alleen kijken naar de Brabantsedag, maar ook mee bouwen aan het evenement? Dat kan. Help als vrijwilliger bij de organisatie, sluit je aan bij een bouwgroep of word donateur of sponsor van de Grootste Theaterparade van het jaar! 

Wil je volgend jaar niet alleen kijken naar de Brabantsedag, maar ook mee bouwen aan het evenement? Dat kan. Help als vrijwilliger bij de organisatie, sluit je aan bij een bouwgroep of word donateur of sponsor van de grootste theaterparade van het jaar!


De Brabantsedag in Heeze! Je hart gaat er sneller van kloppen, bij deze club wil jij ook horen. Hier wil jij ook je bijdrage aan leveren. Dat kan!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

De mogelijkheden

Je wilt Sponsor worden

De Brabantsedag wordt mede mogelijk gemaakt door een grote groep partners en sponsors, die we daarvoor zeer erkentelijk zijn. Draag je de Brabantsedag ook een warm hart toe en wil je jouw naam verbinden aan dit unieke evenement? We nemen graag vrijblijvend contact met je op.

Je wilt Vrijwilliger worden

Wil jij ook je steentje bijdragen aan één van de uniekste evenementen van ons land? Dat kan, of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud bent, overdag of ’s avonds kan, sterk of slim bent: alle hulp is welkom!


Je wilt Wagenbouwer worden

De spil van de Brabantsedag wordt gevormd door 16 wagenbouwersgroepen en hun leden die jaarlijks de grootste theaterparade van het jaar vorm geven met hun fantastische creaties, spel en muziek. Wagenbouwersgroepen zijn ontstaan uit vriendengroepen, families of buurtschappen, waar ouderen, jongeren en kinderen iedere zomer met veel plezier en fanatisme werken aan wagen, attributen, spel en grime. Meedoen? Dat kan!

Je wilt Vriend van de Brabantsedag worden

Vrienden van de Brabantsedag, veel bezoekers dragen ons een warm hart toe. Als vriend van de Brabantsedag steun je het evenement en heb je met 2 personen automatisch toegang tot de Brabantsedag en een gegarandeerde plek op de tribune met het beste zicht op de Parade.*
*
*