02-06-2019

Derde kinderparade Brabantsedag Heeze

HEEZE – Ook dit jaar wordt Brabantsedag Heeze voorafgegaan door de inmiddels bekende kinderparade, op zaterdag 17 augustus. Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen zich nu aanmelden om mee te doen.

Dit jaar mogen alle deelnemende kinderen hun creativiteit loslaten op het thema ‘Wat beweegt Brabanders?’. Voor de kinderparade bedenken de junior deelnemers alles zelf: van de wagen of dans- of loopgroep tot aan het spel, en van de kleding tot aan de schmink.

De kinderparade vertrekt om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Martinuskerk

(bij D’n Toversnest). Eindbestemming is natuurlijk de gemeentehuistuin, waar aansluitend het openingsfeest voor alle wagenbouwersgroepen begint.

Er zijn dit jaar enkele kleine wijzigingen doorgevoerd. De route loopt nu vanaf Toversnest via Jan Deckersstraat, Schoolstraat en Berkelmanspad langs het Nicasiushuis, zodat de opa’s en oma’s ook kunnen genieten, naar de tuin. Bovendien is stilstaand spel niet meer toegestaan, om zo de vaart erin te houden.

Meedoen?

Kinderen tussen de 6 en 14 jaar mogen meedoen; alleen, maar ook met broer(tje) of zus(je), vriend(inn)en, team- of klasgenoten, neefjes en nichtjes. Lid zijn van een wagenbouwersgroep hoeft niet. Kinderen tot 6 jaar mogen óók meedoen, maar alleen met begeleiding van een ouder.

Meer informatie en de spelregels zijn te vinden op brabantsedag.nl/kinderparade.

Daar staat ook het aanmeldingsformulier dat tot 1 augustus kan worden ingediend.

Deel dit bericht
Terug