16-07-2019

Hallo, hallo, mannetje/vrouwtje van de radio!

Sinds vier jaar heeft Brabantsedag Heeze met WagenbouwersFM arbeidsvitaminen voor de laatste loodjes.

WagenbouwersFM is een initiatief van Koen van der Vorst, een heuse radiofanaat. Je (her)kent zijn professionele stem, want hij spreekt steevast de Brabantsedag-commercials in. Hij heeft er – natuurlijk! – weer zin in: van 19 tot en met 25 augustus is WagenbouwersFM weer te beluisteren op 103.3 FM, via internet (www.wagenbouwersfm.nl) én via de gratis WagenbouwersFM app (in je app store).

Goedgevuld

De playlist van WagenbouwersFM wordt samengesteld door de wagenbouwersgroepen die bouwen aan hun wagen en wel wat inspirerende en gezellige muziek kunnen gebruiken bij het voltooien van hun spektakelstukken. Maar ook voor niet-wagenbouwers is de zender ‘gewoon gezellig’ én gevuld met fijne muziek, informatie en weetjes over de Brabantsedag.

De dj’s zijn dit jaar Tom Keijzer, Ivo van Kemenade, Ruud Leijsen, Ivar Mrofcynski, Jeroen Roelofs, Jimmy Strauven en Koen van der Vorst zelf. Zij zullen uitzenden vanaf een centrale locatie in Heeze; welke dat is wordt nog bekend gemaakt door de radiomakers via HeezeLeende24. Ook zal de dagelijkse Brabantsedag-televisieshow van absurdist Berry Knapen hoogstwaarschijnlijk weer uitgezonden worden via diverse media.

Vacatures

Wil jij ook een steentje bijdragen aan WagenbouwersFM, als nieuw dj-talent? Ben jij verslaafd aan muziek, heb je een vlotte babbel en affiniteit met Heeze en de Brabantsedag? Check dan het sollicitatieformulier op wagenbouwersfm.nl. Daar vind je overigens ook de laatste nieuwtjes, dus hou ze in de gaten, die jongens van WagenbouwersFM!

Deel dit bericht
Terug