30-07-2019

Zwaai de vlag (met wimpel) voor de Brabantsedag

Over twee weken barst de 62e Brabantsedag los. Het is dus de hoogste tijd om Heeze volledig in Brabantsedag-sferen te hullen, met rood-wit geblokte Brabantse vlaggen, wagenbouwersvlaggen én Brabantsedag-wimpels. Om dat een extra impuls te geven is er de inmiddels traditionele actie ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’.

Wie in Heeze vanaf maandag 12 augustus de Brabantsedag-wimpel in combinatie met een Brabantse vlag of wagenbouwersvlag uithangt, maakt automatisch en dagelijks kans op een heerlijke Brabantsedag-taart van bakkerij ‘t Bakkertje. Het actieteam speurt elke dag door heel Heeze naar uithangende vlaggen en wimpels, en zet er één op de foto. Die winnaar krijgt persoonlijk bericht en komt in de spotlights via de sociale media van Brabantsedag.

Anne Groenewegen van de Marketing & PR-commissie van de Brabantsedag: “We constateren dat het aanstekelijk werkt. Eerst hangen er één of twee, en opeens is een hele straat gevuld met vlaggen en wimpels. Dit jaar is de wimpel vernieuwd, maar dat wil niet zeggen dat de oude wimpel niet meer mag worden gebruikt. Vlaggen, oude en nieuwe wimpels zorgen voor een geweldige feestelijke sfeer in ons dorp. Dat willen we belonen door middel van de actie. En wat ons betreft: hoe eerder de vlaggen én wimpels aan de gevels hangen, hoe beter."

Korting ter introductie
De nieuwe wimpel is verkrijgbaar in twee maten. De standaard wimpel (voor vlaggenstokken aan de gevel) gaat 10,- euro kosten, de grote versie (voor vlaggenmasten in tuinen etc.) 20,- euro. Met de aankoop steun je de Brabantsedag.

Ter introductie van de nieuwe wimpel is er alleen dit jaar een actie: 5,- euro korting bij inlevering van de ‘oude’ gele wimpel.

De nieuwe wimpel is te koop bij Welkoop, Hubo en Wereldwinkel in Heeze en het secretariaat van de Brabantsedag in ’t Perron (pinnen kan). Het secretariaat is open op maandag tot en met vrijdag 10.00–12.00 uur en 14.00–16.00 uur.

Deel dit bericht
Terug