19-08-2019

Hollywood in Heeze

Het is de Brabantsedag Heeze een grote eer dit jaar een échte Hollywoodster te mogen ontvangen! Omdat zijn echtgenote, fotografe Carin van der Donk, de grootste theaterparade van het jaar in beeld brengt, komt bekend acteur Vincent d’Onofrio gezellig mee.

De Nederlandse Carin woont met haar gezin in Manhattan. Als voormalig model werkt ze nu achter de fotocamera; fotografie is al jaren haar passie, vaak samen met haar zus Marjan. Haar favoriete thema is parades.

Daarom kwam ze ook via via bij de Brabantsedag terecht: “I have been a spectator of the Brabantsedag in the past, and it is by far one of the most amazing parades in the world.”

Haar kenmerkende en kunstzinnige zwartwit-stijl is vooralsnog alleen via Instagram te bewonderen; ze broedt nog op concrete plannen voor bijvoorbeeld een boek of expositie(s).

De man van

Haar veelzijdige echtgenoot Vincent is een befaamd acteur, regisseur en producer. Hij maakte naam in Stanley Kubrick’s Full Metal Jacket, maar je zag hem ook in onder meer Men in Black en Jurassic World. Bij de Brabantsedag zijn wij vooral fan van zijn detective Robert Goren in Law & Order: Criminal Intent (2001-2011) en zijn bad guy Wilson Fisk in Marvel’s Daredevil (2015).

D’Onofrio kijkt uit naar het acteerwerk van de 2.000 Brabantsedagacteurs, laat hij weten. Tijdens de rollende parade zetten zij binnen enkele minuten een compleet verhaal neer met hun inlevende spel. Vincent is te gast op woensdagavond 21 augustus, om mee te kijken naar de spelrepetities van twee van de zestien wagenbouwersgroepen - Vriendenkring Haisjô en Ge Wit 't Oit Noit Nie - terwijl Carin de voorbereidingen van de grootste theaterparade van het jaar vastlegt.

Deel dit bericht
Terug