29-08-2020

Meekijken met de Brabantsedag Thuisquiz

Natuurlijk doe jij mee met de Brabantsedag Thuisquiz vanavond om 19.30 uur. Je kunt je nog inschrijven totdat de quiz begint via Brabantsedag.nl/thuisquiz.
Wil je nou echt niet meedoen, maar gewoon lekker meegenieten? Dan kan dat ook.
Kijk dan vanavond vanaf 19.00 uur via www.streamingteam.nl/live gratis mee!
Maar let op, dan kun je niet meedoen aan de quiz, alleen meekijken.

Meepraten over de quiz vanavond doe je met #Brabantsedagquiz

Over de Brabantsedag Thuisquiz

De Brabantsedag Thuisquiz is een gezellige speelavond voor iedereen die de Brabantsedag een warm hart toe draagt. Er wordt een avondvullende spelshow gepresenteerd met vragen over ruim 60 jaar Brabantsedag. Gewoon thuis voor de buis. Veel van de meerkeuze vragen worden omlijst met foto en filmbeelden van voorgaande parades. 

zaterdag 29 augustus 2020
Starttijd 19.30 uur.
Eindtijd quiz 22.30 uur.
Aansluitend afterparty

>> AANMELDEN KLIK HIER <<

Na je aanmelding krijg je direct een bevestigingsmail met meer informatie.
Niet ontvangen? Check dan meteen je spambox.
Mail anders naar website@Brabantsedag.nl


VOOR WIE

Wagenbouwers, vrijwilligers, Heezenaren en alle Brabantsedag bezoekers.
Je hoeft absoluut geen expert te zijn om deel te nemen aan de quiz. Liefhebber is voldoende. Het zijn meerkeuzevragen, dus je kunt ook gokken :)

TEAMS

Een team bestaat uit maximaal 6 personen. Je kunt dus zelfs alleen meedoen als je wilt. Bij inschrijven kun je je team koppelen aan een wagenbouwersgroep, zodat je voor die groep meestrijdt. Je kunt meestrijden voor een wagenbouwersgroep (nrs 1 t/m 16) maar er is ook een groep Vrijwilligers (nr 17) en een groep Brabantsedag Bezoekers (nr 18). Je inschrijving bestaat uit het nummer van de groep waarvoor je deelneemt gevolgd door de naam van je team. (Voorbeeld 3Kenners). De punten tellen dan mee voor die specifieke (wagenbouwers)groep en zo strijden de groepen 1 t/m 18 tegen elkaar.

WAT KOST DEELNAME

€ 10,- per team van maximaal 6 personen
De opbrengsten van de Thuisquiz worden na aftrek van de productiekosten verdeeld onder de wagenbouwersgroepen. Ook krijgen deelnemers en kijkers tijdens de uitzending de gelegenheid om via Geef.nl een vrijwillige bijdrage over te maken. Ook deze opbrengsten worden verdeeld onder de wagenbouwersgroepen.

WAT KUN JE WINNEN

Traditioneel strijden onze wagenbouwersgroepen om eeuwige roem en natuurlijk een bijbehorende beker! De teams zelf strijden per speelronde om leuke Brabantsedag hebbedingetjes en in de eindscore zelfs om exclusieve Brabantsedag VIP-arrangementen. 


GEEF.NL link >> Klik hier <<

Het ingezamelde geld wordt verdeeld over de wagenbouwers van Stichting Brabantsedag.

Hoewel er dit jaar geen Brabantsedag wagen gebouwd wordt door onze 16 wagenbouwersgroepen, hebben ze natuurlijk wel hun vaste kosten. Hiermee kunnen ze hun jaarlijkse vaste kosten dekken.


Deel dit bericht
Terug