04-12-2020

Ambassadeursnieuws: Betrokkenheid Commissaris van de Koning bij de Brabantsedag blijft

Wim van de Donk was als Commissaris van de Koning al enkele jaren vaste gast in Heeze op de laatste zondag van augustus, toen hij werd benaderd voor de erefunctie van ambassadeur. Die rol nam hij maar al te graag op zich.

Wim heeft zijn CvdK-functie inmiddels overgedragen aan Ina Adema. Maar ook in zijn nieuwe functie van rector magnificus en voorzitter van het college van bestuur van Tilburg University wil hij graag betrokken zijn bij de Brabantsedag: hij blijft dus ambassadeur.

Zijn opvolgster, Ina Adema, is in oktober geïnstalleerd. Ook de nieuwe Commissaris van de Koning in Noord-Brabant laat weten het een genoegen te vinden om de verbintenis met de Brabantsedag voort te mogen zetten als ambassadeur.

Inge Megens, die de ambassadeurscontacten van de Brabantsedag onderhoudt, is blij met de blijvende betrokkenheid van beiden: “We zijn trots op de support die wij als evenement krijgen van zowel de provincie en de nieuwe Commissaris van de Koning als de heer Van de Donk, ook in zijn nieuwe functie.”

Foto: Ilse Wolf

Deel dit bericht
Terug