22-08-2021

Ruilmiddag Paradeplaatjes Brabantsedag

Heb jij je Paradeplaatjes spaaralbum al compleet? Geen nood, komende zondag 29 augustus heb je de kans om je plaatjes te ruilen en zo je ontbrekende of favoriete plaatjes te scoren. Op het Gemeentehuisplein in Heeze kun je vanaf 12.00 tot 15.00 uur terecht op de Paradeplaatjes Ruilmiddag.

Hoe dat werkt? Je komt met jouw dubbele Paradeplaatjes naar het Gemeentehuisplein en zorgt dat je weet welke plaatjes jij nog nodig hebt. Er zijn diverse balies waar jij jouw missende plaatjes kunt ophalen, in ruil voor een plaatje wat je over hebt.

Natuurlijk is er ook gelegenheid om te ruilen met andere fanatieke spaarders die je daar zult tegenkomen. En, zoals bij een echte ruilmiddag: er is grote kans dat je wagenbouwers tegenkomt van jouw favoriete wagenbouwersgroep. Dus heb je een wagenbouwers-bouwshirt? Zorg zeker dat je hem zondag aan hebt!

Deze week kun je eerst nog terecht bij de Heezer ondernemers waar je natuurlijk jouw plaatjes kunt sparen.

Verzamelalbum al compleet? Spaar dan voor een extra boek om cadeau te geven of voor inwoners die nog niet alle plaatjes compleet hebben.

Paradepaaltjes en Paradeplaatjes
Vanaf komende zondag kun je ook in Heeze de 17 torens bewonderen langs het paradeparcours van de rotonde bij de kerk tot aan Intertoys. De torens zijn een verlengstuk van het geslaagde paradeplaatjes-verzamelalbum en heten daarom ‘Paradepaaltjes’.

Op de torens wordt de historie van de wagenbouwersgroepen met foto’s in beeld gebracht. Via de QR-code bij elke Paradepaal zijn ook mooie achtergrondverhalen per groep te beluisteren; een herinnering aan een bijzondere wagen, een prijswinnende wagen of een mooie gebeurtenis tijdens het bouwseizoen. De torens kunnen tot en met vrijdag 24 september bekeken worden.

Deel dit bericht
Terug