31-12-2021

Vacature Tekstschrijver

DE GROOTSTE THEATERPARADE VAN HET JAAR

De Brabantsedag Heeze is een begrip in Brabant, Nederland en zelfs daarbuiten. Wat ooit klein begon in 1958 trekt nu jaarlijks tienduizenden bezoekers tijdens het hoogtepunt: de huizenhoge, rollende theaterparade op de laatste zondag van augustus.
Naast de gewaardeerde zestien wagenbouwersgroepen zijn ook de honderden vrijwilligers van Stichting Brabantsedag de mogelijkmakers. Zij werken keihard binnen de werkgroepen, zoals Horeca, Techniek, Veiligheid, Marketing & Sponsoring en nog veel meer.

WAT DOEN WIJ?

De werkgroep Marketing & Sponsoring is verantwoordelijk voor alle marketing, communicatie, PR en sponsorcont(r)acten. Binnen de werkgroep is een team van tekstschrijvers actief dat op deze fronten zijn steentje bijdraagt.

WAT GA JE DOEN?

We zijn nu op zoek naar tekstschrijvers voor:

- Persberichten
- Artikelen voor de Brabantsedagkrant
- Websiteteksten
- Teksten voor de Paradegids

We zoeken mensen met een creatieve pen, die het Nederlands goed beheersen en Brabantsedag een warm hart toedragen. Je werkt zelfstandig en stemt je planning en werk af met je collega’s voor een soepel productieverloop.

De hechte werkgroep Marketing & Sponsoring vergadert eens per maand in Heeze, en in de aanloop naar de Brabantsedag wat vaker. Tekstschrijvers hoeven hier niet per se bij aanwezig te zijn.

WAT LEVERT HET OP?

De Brabantsedag wordt compleet gemaakt door louter vrijwilligers. Teamtrots, voldoening, steeds terugkerende bezoekers en de grote glimlachen op de laatste zondag van augustus zijn ons ‘salaris’. Ben je tijdens die dag zelf ook actief, dan zorgen we natuurlijk voor een hapje en een drankje.

SOLLICITEER!

Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou of heb je vragen? Neem dan snel contact op met Secretariaat Brabantsedag, (info@brabantsedag.nl of 040 226 3139), en vermeld: vacature Tekstschrijver.

Deel dit bericht
Terug