13-12-2021

Leg Brabantsedag onder de kerstboom: Voorverkoop gestart!

Leg Brabantsedag onder de kerstboom!
Per maandag 13 december in de voorverkoop:
tickets voor de grootste theaterparade van het jaar

We hebben er alle vertrouwen in dat de 63ste Brabantsedag in 2022 doorgaat. Daarom starten we met de voorverkoop en zijn ook de gewoonlijke voorbereidingen getroffen; zo hebben de wagenbouwersgroepen onderling al hun ontwerpen gepresenteerd.

Na twee jaar afkicken met onder meer Paradeplaatjes en Paradepaaltjes, kijken we weer uit naar de Heezer saamhorigheid in de bouwtenten en indruk maken op duizenden bezoekers met de grootste theaterparade van het jaar.
‘Met Verve‘, over 16 schilders en hun kunstwerken met wortels in het Hertogdom Brabant, blijft fier overeind als het thema van de eerstkomende Brabantsedag.

Door onze e-tickets te bestellen geven fans zichzelf en hun dierbaren een fijn kerstcadeau en een rood-witte verrassing onder de kerstboom. “Hoe leuk is het om kaartjes voor de Parade cadeau te doen. Aan iemand die steevast elk jaar komt kijken of juist aan iemand het ook een keer gezien móet hebben. Dan moet je ze ook het hele jaar kunnen kopen, bedachten we. Nu net voor Kerst leek ons een mooi moment om daarmee te beginnen”, aldus Harald van Schie, Marketing verantwoordelijke bij de Brabantsedag

Tot en met 31 juli kosten e-tickets in de voorverkoop 10,- euro (daarna 11 euro en op de laatste zondag van augustus zelf aan de kassa 12 euro). De e-tickets zijn veilig te bestellen via brabantsedag.nl/tickets en arriveren in de mailbox. Te zijner tijd zijn daar ook tribunekaarten te koop.

Mocht onverhoopt ook de 2022-editie niet doorgaan vanwege coronaregels, dan blijven tickets geldig voor de eerstvolgende theaterparade.

Graag tot op de Brabantsedag, zondag 28 augustus 2022, bij de grootste theaterparade van het jaar!

Deel dit bericht
Terug