01-01-2022

Vacature Coordinator Brabantsedag ambassadeurs en externe partijen

Draag jij de Brabantsedag een warm hart toe? En kan jij anderen daar ook voor enthousiasmeren? Dan kunnen we jouw hulp erg goed gebruiken.

Je hebt een drukke dag voor de boeg: je mailt met de Commissaris van de Koning in Brabant, stuurt Marianne Vos een DM en helpt een lid van de Tweede Kamer met het promoten van de Brabantsedag op social media. Daarna ga je op zoek naar organisaties die de Brabantsedag kunnen promoten. Dankzij jouw kwaliteiten en hulp kunnen anderen zich (landelijk) inzetten om de Brabantsedag te promoten.

De Brabantsedag heeft een mooie lijst aan ambassadeurs die het evenement een warm hart toedragen. Ze bezoeken de Brabantsedag minimaal eens in de 2 jaar en promoten de Brabantsedag door het jaar heen als daar mogelijkheid toe is. Op onze website staat de lijst met ambassadeurs, misschien kan je zelf de lijst nog aanvullen met nieuwe personen. Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor de ambassadeurs en kijkt samen met hen hoe ze de Brabantsedag kunnen.

Daarnaast ga je opzoek naar nieuwe samenwerkingen met organisaties, bedrijven en personen om de Brabantsedag verder onder de aandacht te brengen in de regio. De focus ligt hierbij op non-profitorganisaties.

Dus….. als jij

-netjes en correct bent,
-alert en secuur bent,
-actief bent op social media,
-je kunt verplaatsen in de verschillende ambassadeurs,
-en de ambassadeurs kunt helpen om zich voor de Brabantsedag in te zetten,

dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Coördinator Brabantsedag ambassadeurs en externe partijen (dat is nog eens een functietitel!) ben je onderdeel van de werkgroep Marketing & PR. Deze hechte werkgroep vergadert eens per maand in Heeze, en in de aanloop naar de Brabantsedag wat vaker.

WAT LEVERT HET OP?

De Brabantsedag wordt compleet gemaakt door louter vrijwilligers. Teamtrots, voldoening, steeds terugkerende bezoekers en de grote glimlachen op de laatste zondag van augustus zijn ons ‘salaris’. Ben je tijdens die dag zelf ook actief, dan zorgen we natuurlijk voor een hapje en een drankje.

Tevens heb je waarschijnlijk de beste functietitel van alle Brabantsedag vrijwilligers.

SOLLICITEER!

Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou of heb je vragen? Neem dan snel contact op met Secretariaat Brabantsedag, (info@brabantsedag.nl of 040 226 3139), en vermeld: vacature Coördinator Brabantsedag ambassadeurs en externe partijen.

Deel dit bericht
Terug