02-01-2022

Vacature Perschef (en redacteur)

Jouw artikelen worden in regionale en landelijke media gepubliceerd. Zodra er nieuws is vanuit de Brabantsedag, breng jij dit als een razende reporter de wereld in. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende onderwerpen en projecten. Jouw sfeervolle beschrijvingen van de Brabantsedag weten als geen ander de harten van de lezers te raken.

Als perschef ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie voor de media. Als perschef onderhoud je actief contact met journalisten en media. Ook maak je persberichten bij nieuws en verstuur je deze naar de pers. Tevens werk je samen met het tekstteam van de Brabantsedag aan verschillende teksten en projecten.
Tijdens de Paradedag begeleid je de persjury (samen met collega's).

Jij hebt een vlotte pen, onderhoudt makkelijk contacten en kunt de Brabantsedag als geen ander verwoorden en vermarkten.

Als Perschef ben je onderdeel van de werkgroep Marketing & Sponsoring. Deze hechte werkgroep vergadert eens per maand in Heeze, en in de aanloop naar de Brabantsedag wat vaker.

WAT LEVERT HET OP?

De Brabantsedag wordt compleet gemaakt door louter vrijwilligers. Teamtrots, voldoening, steeds terugkerende bezoekers en de grote glimlachen op de laatste zondag van augustus zijn ons ‘salaris’. Ben je tijdens die dag zelf ook actief, dan zorgen we natuurlijk voor een hapje en een drankje.

SOLLICITEER!

Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou of heb je vragen? Neem dan snel contact op met Secretariaat Brabantsedag (info@brabantsedag.nl of 040 226 3139), en vermeld: vacature Perschef.

Deel dit bericht
Terug