10-02-2022

De Parelkamer creatief met Brabantsedag Paradeplaatjes

Altijd al een Brabantsedag stoel willen hebben? De Parelkamer in Heeze maakt het mogelijk.
Afgelopen zomer werd er in Heeze druk gespaard voor de Paradeplaatjes van de Brabantsedag. Na de spaaractie is de Parelkamer in Heeze creatief aan de slag gegaan met deze plaatjes. Met veel verve worden daar heuse Brabantsedag stoelen gemaakt.

Astrid Steenbakkers, een van de begeleiders van de Parelkamer licht toe; 'Het is voor onze jongeren echt leuk werk om zo'n stoel te maken met de stickers. En we zijn hartstikke trots op het resultaat'.
Prijs van de kleine stoel is €12,50, prijs van grote stoel €25,- Ook interesse? Wees er op tijd bij en reserveer je stoel.

Overigens, Team Parelkamer zit altijd verlegen om houten stoelen die zij kunnen beplakken en verwerken tot iets moois. Dus heb je nog een houten stoel staan, laat het weten via info@deparelkamer.nl

De Parelkamer is een unieke winkel met een huiselijke uitstraling, waar een dagbesteding is ondergebracht voor jongeren met een verstandelijke beperking. In het atelier worden meesterwerkjes gemaakt en vervolgens worden deze “parels” in de winkel gepresenteerd en tegen een zacht prijsje verkocht. Naast de zelfgemaakte kadootjes en gepimpte meubels wordt er ook oudhollands snoepgoed verkocht.
Met veel plezier werken ze aan opdrachten zoals traktaties voor kinderfeestjes, meubels pimpen in een bepaald thema of het inpakken van relatie geschenken.

Loop gerust eens binnen om rond te kijken en kennis te maken met deze parels.

Openingstijden: Woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 9.30-12.30u en 13.30-17.00u (zaterdag gesloten)

Deel dit bericht
Terug