13-06-2022

Brabantsedag Heeze draagt keurmerk 100% Kidsproof!

Ook in 2022 draagt Brabantsedag Heeze het keurmerk 100% Kidsproof.

Het keurmerk is van de organisatie Kidsproof.nl, het grootste online inspiratieplatform voor vrijetijdsbesteding in Nederland voor ouders van kinderen van 2 tot 12 jaar. De website biedt per regio kindvriendelijke tips voor gezinsuitjes, kinderactiviteiten en lokale hotspots.

Sanne van Asselt van Kidsproof Eindhoven: “De Theaterparade van de Brabantsedag is een ideaal evenement om met kinderen naartoe te gaan. En dat voor kinderen tot en met 12 jaar de entree gratis is op de laatste zondag van augustus is een leuke bijkomstigheid.”

Brabantsedag is trots op het keurmerk. Christa van den Broek, werkgroep marketing & PR: “De Brabantsedag is een belevenement voor jong en oud en 100% Kidsproof benadrukt dat alleen maar.

Alle entertainment is afgestemd op alle leeftijdsgroepen. Speciaal voor kinderen zijn er, naast de gratis entree tot en met 12 jaar, toelichtingen bij de parade-onderwerpen in de Paradegids, die bij de entrees en de informatiekiosk te koop is.


Over de Brabantsedag, de grootste theaterparade van het jaar

Na twee jaar Corona-afwezigheid is de grootste theaterparade van het jaar weer terug.

Op zondag 28 augustus - de laatste dag van de schoolvakanties - trekken 16 huizenhoge theaterdecors en 2.000 acteurs door het centrum van Brabantse parel Heeze, na maanden van intensieve voorbereidingen en repetities. Het belevenement wordt geheel verzorgd door vrijwilligers. In 2019 trokken de theaterparade en entertainment op de vijf Sfeer&Smaakpleinen maar liefst 40.000 bezoekers uit heel Nederland én daarbuiten.

De Brabantsedag vertelt over het verleden van het Hertogdom Brabant, inclusief het Belgische deel, door de (cultuur)geschiedenis innovatief tot leven te brengen. Voor de 63ste Brabantsedag dit jaar is het thema ‘Met verve’. Elke wagenbouwersgroep koos daarvoor een schilder uit het Hertogdom en liet zich inspireren door een schilderij van zijn hand, zonder het kunstwerk letterlijk uit te beelden.

Kijk voor meer informatie en (tribune)tickets op www.brabantsedag.nl/tickets

Deel dit bericht
Terug