24-05-2022

Actie ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’ start al 1 juni dit jaar! 


Win een Brabantsedag-taart met vlag en wimpel!

Met de traditionele actie ‘Zwaai de Vlag voor de Brabantsedag’ kunnen Heezenaren wederom een lekkere taart winnen. Ze dingen automatisch mee door aan hun gevel een Brabantse vlag of wagenbouwersvlag met Brabantsedag-wimpel te hangen. Dit jaar begint de actie al op 1 juni, ook de start van het bouwseizoen.

“Wij hopen natuurlijk dat Heeze al snel opgefleurd wordt door wagenbouwers- en Brabantse vlaggen met wimpel”, aldus Anne Groenewegen, werkgroep Marketing & PR van Stichting Brabantsedag.

Iedereen in Heeze die vanaf 1 juni de Brabantsedagwimpel in combinatie met een Brabantse of wagenbouwersvlag uithangt, maakt kans op een Brabantsedagtaart. De lekkernijen worden beschikbaar gesteld door bakkerij ‘t Bakkertje.

Vanaf 5 juni wordt wekelijks een taart uitgedeeld en vanaf 20 augustus is er zelfs dagelijks kans op een taart. Het actieteam speurt door heel Heeze naar uithangende vlaggen en wimpels, en zet die op de foto. Die winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Anne: ”De actie werkt elk jaar weer aanstekelijk, tot er hele straten volhangen met vlaggen en wimpels. Na twee jaar zonder de Brabantsedag is er weer dat verlangen naar sfeer en saamhorigheid in het dorp. Dus wat ons betreft: hoe eerder de vlaggen én wimpels aan de gevels hangen, hoe beter.”

Deel dit bericht
Terug