13-02-2017

Vrienden van de Wagenbouwers: loterij, dienstenveiling en meer

Ken je Stichting Vrienden van de Wagenbouwers al? Een nieuw initiatief wat als doel heeft extra geld te genereren voor de 16 wagenbouwersgroepen van de Brabantsedag.

Er staat vanalles op de planning bij Vrienden van de Wagenbouwers. Wat dacht je van een loterij met 2000 loten waarmee geweldige prijzen gewonnen kunnen worden als een nieuwe auto, een vliegreis en vele andere prijzen.
Op Koningsnacht (26 april 2017) zal de notaris de winnende loten trekken en zal er die avond tevens een goederen-, en dienstenveiling gehouden worden ten bate van de zestien wagenbouwersgroepen. Initiatiefnemer van deze veiling is het Oranjecomité Heeze die jaarlijks op deze manier een vereniging de kans geeft een extra duitje in het zakje te genereren.

De verkoop van de loten voor de jubileumloterij is in volle gang en inmiddels zijn er al honderden loten verkocht op één van de verkooppunten of bij de wagenbouwersgroepen. Er zitten zes coupons aan het jubileumlot die gezamenlijk een waarde hebben van meer dan zestig euro. 
Wil jij ook een lot kopen? En zo de wagenbouwers steunen én tevens kans maken op geweldige prijzen? De loten (t.w.v. €50,-) zijn te koop bij Tapperij de Zwaan, Albert Heijn Heeze, Intertoys van der Linden, Lektura en 't Perron.

Naast de loterij en de dienstenveiling organiseert Stichting Vrienden van de Wagenbouwers ook de Spijkerspelen (zondag 11 juni) en een groot feest op 2 september 2017 in de gemeentehuistuin.

Van alle activiteiten die de Stichting Vrienden wagenbouwers in het jubileumjaar van de Brabantsedag organiseert, gaat de opbrengst naar de wagenbouwers van de Brabantsedag. Voor meer informatie en het kopen van jubileumloten kun je kijken op de website van de Stichting Vrienden Wagenbouwers.

Deel dit bericht
Terug