15-10-2023

Slotaflevering Paradepraat van dit seizoen: de prijsuitreiking

Welkom bij Paradepraat, de podcast van de grootste theaterparade van het jaar.  Koen van der Vorst neemt jullie mee naar de prijsuitreiking. We sluiten dit podcast-seizoen af met een bijzondere aflevering. Het is geen podcast zoals jullie van ons gewend zijn, maar een live opname van de prijsuitreiking.Dit jaar live uitgezonden op WagenbouwersFM, dus het was ook voor de mensen thuis al direct te horen. De prijsuitreiking van de Brabantsedag vindt altijd plaats diezelfde dag en begint om half 9 's avonds in de feesttent. In die feesttent hebben alle wagenbouwers zich verzameld en staan ze vol spanning te wachten op de uitslag. De sfeer is soms een tikje gespannen, maar altijd opperbest.

Wie wint de persprijs, wie wint de publieksprijs, wie vallen er in de prijzen bij de eervolle individuele vermeldingen?Hoe is de verdeling bij de subcategorieen Overdracht van Onderwerp, Artistiek-Technisch en Theatrale-en muzikale kwaliteit?En uiteraard, wie wordt er algemeen winnaar?Hierna barst het feest der feesten los, het slotfeest van weer een geweldige Brabantsedag.Luister en beleef het mee!


Paradepraat, de podcast van de grootste theaterparade van het jaar is luisteren via Spotify (Zoek op 'Paradepraat') of via www.Brabantsedag.nl/paradepraat

Deel dit bericht
Terug