29-09-2023

Paradepraat kijkt met wagenbouwers terug op de 64e Parade

De 64e Brabantsedag ligt alweer een maand achter ons, maar die laatste zondag van augustus blijft niet voor niets de mooiste dag van het jaar. Paradepraat, de podcast van de Brabantsedag, kijkt samen met drie bevlogen wagenbouwers terug op deze spectaculaire theaterparade. Aflevering 14 neemt je mee! 
Hoe hebben zij de dag beleefd? Hebben ze er met volle teugen van genoten? Was het een flinke uitdaging? En welke emoties bracht het publiek bij hen teweeg? Wat kunnen ze vertellen over de prijsuitreiking en de dag die daarop volgde?

Presentator Frank Ikink gaat in gesprek met onze speciale gasten van de dag: Jessie van de Kruis (Ge Wit 't Oit Noit Nie), Eric Roeters (Vriendenkring Ietskes Schif), en Britt Schenkels (Vriendenkring Schenkels). Samen nemen ze ons mee op een levendige reis door hun Brabantsedag-avontuur.

Kortom, de gasten delen hun Brabantsedag-belevenis met ons. Luister mee en geniet van hun verhalen!


Is hiermee het podcast seizoen ten einde? We hebben hierna nog een speciale aflevering klaar staan, waarna Paradepraat in het voorjaar weer verder zal gaan. 


Paradepraat, de podcast van de grootste theaterparade van het jaar is luisteren via Spotify (Zoek op 'Paradepraat') of via www.Brabantsedag.nl/paradepraat

Deel dit bericht
Terug