16-07-2018

Verkoop tribunekaarten gestart

HEEZE – Op maandagmiddag 16 juli is de vrije verkoop van tribunekaarten voor de Brabantsedag Heeze gestart. De entreekaarten zijn al even online te koop.


Brabantsedag Heeze heeft dit jaar, naast diverse tribunes voor partners, sponsoren, pers en andere genodigden, nog tien tribunes met zitplaatsen voor publiek. In voorgaande jaren waren deze binnen enkele weken uitverkocht.

Voorverkoop

De tribunekaarten zijn alleen geldig in combinatie met entreekaarten, die apart dienen te worden besteld, eveneens via brabantsedag.nl/tickets. Tot 1 augustus geldt tien procent korting op de entreekaarten (normaal 10 euro, in de voorverkoop 9 euro).

Sponsor de wagenbouwersgroepen in augustus

Entreekaarten zijn vanaf 1 augustus ook te koop bij de zestien wagenbouwersgroepen die samen de grootste theaterparade van het jaar maken. Met de aanschaf van kaarten op de bouwplaats wordt de clubkas gespekt omdat 1,50 euro naar de betreffende groep zelf gaat. De entreekaarten bij de wagenbouwersgroepen kosten 10 euro, inclusief paradegids ter waarde van 2 euro.

Voor kinderen

Evenals vorig jaar hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang; voor een zitplaats op de tribune hebben zij echter wel een los aan te schaffen tribunekaart nodig.

Deel dit bericht
Terug