28-05-2019

Ticket- en tribuneverkoop Brabantsedag Heeze 2019 van start

Op dinsdag 28 mei om 10.00 uur start de online verkoop van de zeer gewilde tribune-kaarten. De verkoop van entreetickets (mét 10% voorverkoopkorting) is al begonnen.

Brabantsedag Heeze heeft dit jaar veertien tribunes; vier ervan zijn gereserveerd voor gasten en acties. De overige tien gaan dinsdagochtend online in de verkoop via brabantsedag.nl/tickets.

Voor bezoekers zonder internet: tribunekaarten zijn vanaf dinsdag 11 juni ook te koop bij het secretariaat in dorpshuis ’t Perron (dinsdag 10.00-12.00 uur, donderdag 10.00-12.00 en 14.00-16.00).

De tribunekaarten kosten 10 euro per stuk - ook voor kinderen tot en met 12 jaar voor wie de entree gratis is - en zijn alleen geldig in combinatie met een entreeticket.

Verbeterde opzet

Naar aanleiding van onder meer het bezoekersonderzoek heeft Brabantsedagpartner tableaux mediamakers uit Heeze de bestelmethode aangepast en verfijnd. Bezoekers kunnen nu eenvoudig hun plek op de tribune tevoren uitkiezen en gezelschappen kunnen gewoon bij elkaar op dezelfde rij zitten.

Tribuneplaatsen geven het beste zicht op de theaterparade. Bezoekers zijn vanwege de gereserveerde plaatsen bovendien verzekerd van hun plek, zodat ze vooraf zonder gehaast kunnen genieten van het vermaak op de Sfeer&Smaakpleinen en de Preparade. Juist daarom zijn de schaarse tribunekaarten altijd redelijk snel uitverkocht en kunnen per bestelling maximaal zes kaarten worden aangeschaft.

Deel dit bericht
Terug