Partners en sponsoren

SPONSORS

De Brabantsedag wordt mede mogelijk gemaakt door een grote groep partners en sponsors, die we daarvoor zeer erkentelijk zijn.

Draagt u de Brabantsedag ook een warm hart toe en wilt u uw naam verbinden aan dit unieke evenement? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze sponsorcommissie via sponsoring@brabantsedag.nl

WAGENBOUWERS SPONSOREN

Behalve partner of sponsor worden van de Brabantsedag, kun je ook je support geven door aan te sluiten bij de Vrienden van de Brabantsedag of door specifiek een wagenbouwersgroep te sponsoren.

Hiertoe verwijzen we je naar de websites van de wagenbouwersgroepen zelf voor de meest actuele contactgegevens. Klik hier voor een overzicht.

PARTNERS


De partners van de Brabantsedag zijn de grootste sponsors van het evenement. Zij ontvangen hiertoe allerlei privileges en ruimte om hun bedrijf of instelling te promoten onder de 30 duizend bezoekers. Onze trotste partners op een rij:

SUPERSPONSOR

HOOFDSPONSORS


Naast partners, heeft de Brabantsedag ook veel bezielde sponsors, waar wij uitermate trots op zijn! 

SPONSORS

SUBSPONSORS

OSBD: ONDERNEMERS SOCIËTEIT BRABANTSEDAG

Het primaire doel van de ondernemers sociëteit is om de Stichting Brabantsedag in financiële zin te ondersteunen. Iets dat zich concreet heeft vertaald in een exclusieve (hoofd)sponsorovereenkomst met de Stichting Brabantsedag.

De leden van de OSBD ontmoeten elkaar tijdens diverse activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd. Hier wordt in een gezellige en ongedwongen sfeer genetwerkt. Op de laatste zondag van de maand augustus zien alle leden van de OSBD de Brabantsedag de cultuurhistorische optocht aan zich voorbij trekken op de hoofdtribune. Een traditie die al sinds jaar en dag het jaarlijkse hoogtepunt van de sociëteit en haar gasten vormt.

Ook de Brabantsedag helpen middels lidmaatschap van de OSBD? Neem dan een kijkje op www.osbd.nl

STICHTING VRIENDEN BRABANTSEDAG

Sinds januari 1983 bestaat de Stichting Vrienden Brabantsedag met als doelstelling de Brabantsedag te ondersteunen door het waarborgen van de financiering van door de Stichting Brabantsedag georganiseerde evenementen. Daarnaast ondersteunt de stichting steeds vaker nieuwe initiatieven om tot een verdere uitbreiding en verbetering van de Brabantsedag te komen. We vertellen je graag meer