Vriendenkring De Rijten

Vriendenkring De Rijten presenteert..

De Blijde Intrede: Een egotrip door Brabant

Boeren, burgers en buitenlui! Onze nieuwe hertog is in aantocht!
Op zijn grootse tournee door het hertogdom Brabant doet hij ook onze mooie stad aan. Wij zullen hem met veel toeters en bellen ontvangen binnen onze stadsmuren om zijn macht te erkennen en zijn ego te strelen. In ruil hiervoor zal de hertog de oorkonde met privileges voor onze stad ondertekenen. Maar dan moeten wij hem wel tevredenstellen en tot grote hoogte laten stijgen! Zet daarom uw beste beentje voor, zet uw breedste lach op en bovenal: klap zo hard als u kunt!

Wilt u de theaterparade vanaf een uniek perspectief bekijken? Scan dan onderstaande QR-code met uw smartphone en bekijk de live registratie vanaf de wagen van de hertog.

Over Vriendenkring De Rijten

Al tientallen jaren mogen we een onderdeel zijn van de mooiste dag van het jaar, maar dit jaar pakken we groots uit: de 40e(!!!) creatie van vriendenkring De Rijten draait volledig om 'meemaken, meebeleven'. In ons jubileumjaar heeft het publiek een belangrijk aandeel in het laten slagen van het schouwspel, dus let u goed op de instructies, dan kan het niet misgaan!

Opgericht: 1980
Aantal leden: 125