Theater Strabrecht

De theaterparade komt hier rond ca. 14.30 uur voorbij. Vooraf en nadien bruist het op het Strabrechtplein.

Folk van Smidje Verholen (10.00 en 11.30 en 13.00)
De legendarische West-Brabantse folkformatie Smidje Verholen zingt in West-Brabants dialect. De naam is gebaseerd op een streekverhaal over een smid die zijn ziel aan de duivel verkoopt.

Muziek-theater door Toon Maas, Notoire Fanfare (10.45 en 13.45)

De mystieke NOTOIRE FANFARE komt van de Peelrand en maakt wereldmuziek met een snufje Fellini, een beetje Bach, maar dan wel royaal overgoten met klezmer, met personages, bewegingen in een tableau vivant. Spetterende voorstelling!

Muziek van I N D I A N A H (11.45)
Zus en broer Shariffa Indiana (18) en Jermaine Kanbier (22) combineren in hun jonge band electro pop, dancehall, funk en soul met sterke vocalen in scherpe grooves. Je hoorde hen eerder op festivals, bij RTL 4’s Koffietijd en GIEL op 3FM. Hun debuutalbum komt eraan.

VOF de Kunst (16.30)
‘Suzanne’ en ‘Eén Kopje Koffie’ zingt iedereen mee. De Tilburgse band rond zanger Nol Havens is een feel good feest der herkenning, met hits als ‘Oude liefde roest niet’ en ‘Als ze lacht dan lacht ze echt’, en ‘Voor Mij’ en ‘Strepen op de weg’ van hun laatste album.

Muziek door straatband Op de Vlucht (17.30 - 18.15)
Gewapend met alleen een karretje met daarop de opvallende muziekinstrumenten trakteren ze jou – nog voordat je het in de gaten hebt – op aanstekelijke muziek met humoristische teksten; vrolijke, bekende pop-folk met meeslepende meerstemmige zang.

Terug