Theater kerk & kasteel

De theaterparade zal hier rond 14.15 uur passeren. Voor en na de parade zorgen we voor muziek en vermaak rondom het kerk en rondom het kasteel van Heeze. 

Judith Noordzij (viool) en Sven van de Voorde (accordeon) (10.00 en 12.00)
Kerk
Judith en Sven deden samen de Master of Music in Tilburg. Vanaf 2016 spelen ze regelmatig samen. Judith studeerde eerder in Utrecht, Sven in Gent en Finland. Het duo speelt een uiteenlopend repertoire: van barok tot klezmer en van Bach tot Piazzolla.

De betoverende harp van Sophie Oltheten (12.45)
Kerk
Sophie begon al op haar vierde met harp spelen. Na het Fontys Conservatorium in Tilburg bewijst ze zich bij het Tilburgs Festival Orkest, en als veelgevraagd invaller bij andere orkesten en ensembles. Ze won prijzen op grote concoursen. Laat je verrassen!


Luisterliederen door Stephan Peters Kwartet
(10.45 en 13.30)
Kerk
Het betere luisterlied, vooral Nederlands en Frans. Eigen werk en van onder anderen Ramses Shaffy, Jacques Brel. Ze stonden op verschillende festivals en podia, en kregen in 2016 de Kleinkunstprijs voor aanstormend talent op de Gentse Feesten. Zang Stephan Peters, piano Marit Thus, contrabas Bente Jasmijn en drums Frank Wintermans.

Guimar van der Weele, zang en Erik Verberne, gitaar (10.00)
Kasteel
Zetten een unieke sfeer neer en communiceren hoorbaar goed op muzikale gebied. Ze zijn pas kort een duo maar nu al een succes! Guimar en Erik spelen eigen composities en arrangementen van hun favoriete artiesten zoals Michael Bublé en Antonio Carlos Jobim.

Gabriela Torres (viool) en Diederik Smulders, cello (10.45 en 12.15)
Kasteel
De Portugese violist en de Nederlandse cellist, beiden lid van het internationale Arthema Kwartet, laten je meegenieten van hun speelplezier. Deze talenten stonden al op grote podia, zoals Muziekgebouw Eindhoven en Concertgebouw Amsterdam.

Singer-songwriter Oliver Pesch (11.30 en 13.00)
Kasteel
Oliver mixt elementen van blues- en folkmuziek van de jaren zestig en zeventig met eigen ideeën en creëert een geluid dat opvalt in het muzieklandschap. Won met de zeskoppige band waarin hij ook speelt in 2016 de Kunstbende. Werkt aan zijn eerste solo EP.

Muziek-theater door Ivoren Toren (10.30, 11.15, 12.00 en 12.45)
Kasteel
Een penseelstreek. Een cello. Terwijl de inkt vloeit, klinkt de muziek voller. Tekenaar Miesjel van Gerwen en celliste Jacqueline Hamelink gaan samen improvisaties aan, om schoonheid te vinden in beeld en klank. Het publiek beslist wat leidend is: de muziek of de tekening.

Terug