Theater D'n Toversnest

De theaterparade zal hier rond 13.45 uur passeren. Vanaf 10.00 uur is er al volop gezelligheid, theater en muziek. Wanneer de parade passeert stopt de muziek op het theaterplein en kun je genieten van de grootste theaterparade van het jaar. Daarna is er weer volop bedrijvigheid op theaterplein d'n Toversnest.

Straattheater door Bokkensprongen (10.00 en 11.30 en 13.30)
Nieuwsgierig en sierlijk springen ze in het rond op hun springstelten. De steltlopers verbazen en verwonderen je, ook met de prachtige bijpassende muziek.

Muziek door The Paris Plan (10.30 en 12.30)
Een bijzonder dj-duo mét saxofoon en contrabas. Een muzikaal avontuur met dansmuziek en improvisatie. Geen 'jazzgefriemel' maar een groovy and soulful sound. Een luxe om naar te kijken, te luisteren en zeker om op te dansen!


Straattheater: Pinocchio (11.00 en 12.00 en 13.00)
Pinocchio is de tot leven gekomen houten pop, die gecreëerd is door zijn 'vader', de houtsnijder Gepetto. De slungelige Pinocchio probeert zich zonder touwtjes al lopende staande te houden en in zijn kinderlijke onschuld belandt hij wel eens op het verkeerde pad.

Muziek: Orgel Vreten (15.30 en 16.45)
Spektakel voor je ogen, ritme voor je oren en swing voor je voeten. Met twee Hammond orgels en een ritmesectie laten toetsenmannen Thijs Schrijnemakers en Darius Timmer je zien, horen en voelen dat orgelmuziek absoluut hip en lekker is!

Terug