Parcours van de theaterparade

De theaterparade van de Brabantsedag start op de laatste zondag van augustus om 13.30 uur vanaf de opstelplaatsen van de wagens aan het industrieterrein De Poortmannen. 
Hoe laat de parade waar is, dat zie je op de kaart hieronder.

Het parcours loopt over de doorgaande weg van Heeze, vanaf industrieterrein De Poortmannen, over Ginderover, Jan Deckersstraat, Kapelstraat, Geldropseweg en eindigt in de Pastoor Spieringslaan en zorgt van begin tot het einde voor ruim 2 uur kijkplezier.


De toegangswegen naar het parcours worden om 08.00 uur afgesloten tot 19.00 uur. Het is niet mogelijk om de wijk in of uit te rijden na 08.00 uur.
Let ook op de ingestelde calamiteitenroute.

FAQ (Veel gestelde vragen) over het parcours


Mag ik fietsen over het parcours?

Tijdens de Brabantsedag wordt het parcours om 10 uur afgesloten voor fietsers en gemotoriseerd verkeer. U kunt dus niet meer over het parcours fietsen. 

Mag ik foto's maken op het parcours?

Vanwege de veiligheid van onze wagenbouwers én die van uzelf is het niet toegestaan om u op het parcours te begeven. U dient achter de dranghekken of - wanneer die er niet staan - in het publiek te blijven staan. We begrijpen dat u graag mooie foto's wilt maken, maar wanneer u door uw camera kijkt, ziet u niet wat er nog van alle kanten op u af kan komen. Veiligheid staat voorop, van onze wagenbouwers en die van uzelf.
Onze eigen Brabantsedag fotografen mogen zich wel op het parcours begeven. 

Ik ben van de pers, mag ik dan wel foto's maken op het parcours?

Nee, ook dan is het niet toegestaan om foto's te maken op het parcours, wel vanaf de zijlijn, vanaf de stoep.