19-07-2019

Met vlag en - nieuwe – wimpel!

HEEZE – Vanaf donderdag 25 juli is-ie te koop: de Brabantsedagwimpel in de nieuwe huisstijl.

De nieuwe wimpel, een ontwerp van Brabantsedagpartner tableaux mediamakers, verhoogt de sfeer in straten en op pleinen. Of je nu een Brabantsedagvlag of een exemplaar van een wagenbouwersgroep laat wapperen; de nieuwe wimpel past er altijd bij. Is de bestaande gele wimpel niet mooi genoeg meer? Hoofd marketing en pr Harald van Schie: “Vorig jaar introduceerden we de nieuwe huisstijl en die rollen we nog steeds uit. Dit jaar is onder meer de wimpel aan de beurt voor de restyling. En om te zorgen dat mensen hun ‘oude’ wimpel gaan vervangen, hebben we er een aantrekkelijke inruilactie bij verzonnen.

Korting ter introductie

De nieuwe wimpel is verkrijgbaar in twee maten. De standaard wimpel (voor vlaggenstokken aan de gevel) gaat 10,- euro kosten, de grote versie (voor vlaggenmasten in tuinen etc.) 20,- euro.

Ter introductie van de nieuwe wimpel is er alleen dit jaar een actie: 5,- euro korting bij inlevering van de ‘oude’ gele wimpel.

De nieuwe wimpel is vanaf donderdag 25 juli te koop bij Welkoop, Hubo en Wereldwinkel in Heeze en het secretariaat van de Brabantsedag in ’t Perron (pinnen kan). Het secretariaat is open op dinsdag, woensdag en donderdag 10.00–12.00 uur en 14.00–16.00 uur, en in augustus ook op maandag en vrijdag op dezelfde tijden.

Winnen

Ook dit jaar valt er weer dagelijks een Brabantsedagtaart te winnen in augustus, als jouw vlag mét nieuwe wimpel wordt gefotografeerd door het Brabantsedag mystery team. Nadere informatie over deze actie volgt.

Deel dit bericht
Terug