Kaartverkoop

Kaarten voor het theaterprogramma en de optocht zijn verkrijgbaar via de onderstaande verkooppunten en uiteraard te bestellen via deze website.

ONLINE VERKOOP

Op deze website kun je in de voorverkoop kaarten bestellen voor de diverse evenementen die worden georganiseerd in het kader van de Brabantsedag. Er gelden zelfs kortingstarieven wanneer je voor een bepaalde datum bestelt.

VOORVERKOOP

Je kunt de kaarten vooraf kopen via deze website en via de verkooppunten. Er gelden zelfs speciale voorverkooptarieven, dus bestel op tijd voor extra voordeel!  Zo zijn de optochtkaarten met korting verkrijgbaar t/m 31 juli 2017 en zijn de kaarten voor het theaterprogramma met korting verkrijgbaar tot en met 13 augustus 2017.  Na deze data zijn de kaarten te verkrijgen volgens de normale tarieven.

Uiteraard kun je ook aan de kassa's langs het parcours een entreekaart voor de optocht kopen. En, wanneer niet uitverkocht, zijn er ook kaarten verkrijgbaar voor het theaterprogramma. 

KAARTVERKOOP VERKOOPPUNTEN

 • Secretariaat Stichting Brabantsedag
  Schoolstraat 50a ('t Perron), Heeze
  Telefoon 040 2263139
 • VVV-Agentschap Leende
  Oostrikkerdijk 1, Leende
  Telefoon 040 2954879
 • Boekhandel Lektura
  Jan Deckersstraat 19A, Heeze
  Telefoon 040 2261857
  Kaarten bij Lektura en VVV' beschikbaar vanaf juli 2017

KAARTVERKOOP PARCOURS

Kaarten voor de optocht en het optochtboekje zijn tevens verkrijgbaar op de optochtdag zelf bij de kassa’s aan de entrees van het parcours.

KAARTVERKOOP WAGENBOUWERS

Passepartouts (toegangskaart, programmaboekje en kortingscoupon voor theaterprogramma) zijn ook verkrijgbaar bij de bouwplaatsen van de wagenbouwers. Hiermee sponsor je automatisch 1,50 euro aan de betreffende wagenbouwersgroep.
Kaartverkoop bij onze wagenbouwers start 1 augustus 2017.

Klik hier voor meer informatie over de wagenbouwers.