Agenda

Bij de Brabantsedag draait alles om de laatste zondag van augustus waarop de grootste theaterparade van het jaar door de straten van Heeze trekt. Maar er is meer! 
Bekijk de agenda.

Zaterdag 19 augustus: Open Tenten Tocht

11.30-15.30 Heeze

Benieuwd wat de zestien wagenbouwersgroepen bouwen voor de 63e Brabantsedag? Wat zij als onderwerp gekozen hebben binnen het thema? Doe dan mee met de Open Tenten Tocht op zaterdag 19 augustus 2023.  
Meer over de Open Tenten Tocht

Zaterdag 19 augustus: Kinderparade

19.00 uur centrum Heeze

Op de zaterdagavond van het openingsfeest trekt de Kinderparade van de Brabantsedag door de straten van Heeze. Er zijn uiteraard echte wagenbouwersborden, er is een massa publiek, er zijn paradebegeleiders en voor alle deelnemers is een herinneringsschildje, precies zoals bij de grote theaterparade van de Brabantsedag. De Kinderparade doet ook qua enthousiasme, creativiteit en vakmanschap niet onder aan de grote theaterparade: dit is de toekomst van de Brabantsedag! 
Meer over de Kinderparade

Zaterdag 19 augustus: Openingsfeest 64e Brabantsedag

20.00 uur gemeentehuistuin Heeze

Het Openingsfeest van de 64e Brabantsedag is er eentje waar je bij moét zijn natuurlijk! Wees welkom! Gratis entree!
Meer over het Openingsfeest

Zaterdag 26 augustus: Kindermiddag en Vermaak

14.00 uur gemeentehuistuin Heeze

Terwijl papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes de laatste hand leggen aan de rollende theaterdecors, zijn de kinders onder de pannen in de Gemeentehuistuin.
Meer over de Kindermiddag en Vermaak

Zaterdag 26 augustus: Brabantse Nacht

tot 22.00 uur gemeentehuistuin Heeze

Zaterdagavond 26 augustus is de Brabantse Nacht in de gemeentehuistuin in Heeze. Een heerlijke avond vol gezelligheid en de beste muziek! Opwarmen voor de Brabantsedag, de dag erna!
Meer over de Brabantse Nacht

Zondag 27 augustus: Brabantsedag 

10.00 - 19.00 uur met om 13.30 uur de grootste theaterparade van het jaar

Brabantsdag Heeze is een compleet evenement, met een goedgevuld programma rond het hoogtepunt, de grootste theaterparade van het jaar. Van 10.00 tot ongeveer 19.00 uur geniet je langs het parcours en op de Sfeerpleinen van (straat)theater en muziek. Zodra de huizenhoge theaterparade voorbijtrekt, ligt het programma natuurlijk stil. 
Meer over de vijf sfeerpleinen
Meer over de Brabantsedag, de grootste theaterparade van het jaar

Zondag 27 augustus: Prijsuitreiking Brabantsedag

20.30 uur in de tent in de gemeentehuistuin

De prijsuitreiking begint op diezelfde zondagavond 's avonds om 20.30 uur in de feesttent in de gemeentehuistuin. Onze 2000 wagenbouwers zijn daar met z'n allen aanwezig en horen daar wie de deze editie van de Brabantsedag gewonnen heeft.

Ons twitterkanaal (twitter.com/brabantsedag) houd je die avond live op de hoogte van de uitslag. En als de prijsuitreiking er op zit, gaan we ook meteen aan de slag om alle andere social media kanalen en onze nieuwsbrief te voorzien van de uitslag. Uiteraard wordt alles ook op onze website gezet. Kortom, volg ons en we houden je op de hoogte!