De grootste theaterparade van het jaar!

Brabantsedag Heeze, de grootste theaterparade van het jaar! Iedere laatste zondag van augustus worden 40 duizend bezoekers overdonderd door de ongeëvenaarde belevenis van de Brabantsedag. Een uniek evenement boordevol cultuur en vermaak voor jong en oud. Maar liefst 16 wagenbouwersgroepen met meer dan tweeduizend acteurs trekken door de straten van Heeze met indrukwekkende huizenhoge theaterdecors.

Het publiek wordt geboeid met expressief of juist vertederend toneelspel. Ernst en humor, werkelijkheid en fantasie wisselen elkaar af en brengen het verleden van Hertogdom Brabant op een geheel eigentijdse wijze tot leven.

Rond de bekende rollende theaterparade van de zestien wagenbouwersgroepen is een gastvrij festivalprogramma samengesteld, zodat de vele duizenden bezoekers de gehele dag vermaakt worden.

De theaterparade staat centraal in het complete dagje uit. Rond de parade, die start om 13.30 uur, is er van 10.00 uur tot 20.00 uur een feestelijk festivalprogramma. Op vijf in stijl aangeklede sfeerpleinen voor jong en oud bij het paradeparcours zijn er muziek, theater, entertainment, vertier en horeca.

Entreegelden

  • Kinderen t/m 12 jaar gratis
  • Tickets € 12,50,- per stuk 
  • Tickets aan de kassa op de dag zelf: €13,50
  • Tribuneplaatsen vanaf €15 per stuk (een los entreeticket is daarvoor vereist). 

Tickets en tribunekaarten bestel je hier. 

VOLOP VERMAAK IN HEEZE

Brabantsdag Heeze is een compleet evenement, met een goedgevuld programma rond het hoogtepunt, de grootste theaterparade van het jaar.

Vanaf 11.00 uur geniet je langs het parcours en op de Sfeer&Smaakpleinen van (straat)theater en muziek. Zodra de huizenhoge theaterparade voorbijtrekt, ligt het programma natuurlijk stil. Speeltijden onder voorbehoud.

DE SFEERPLEINEN