14-08-2017

Kinderoptocht en openingsfeest: Brabantsedag barst los!

A.s zaterdag is het zover, de kinderoptocht van de Brabantsedag, waar zo'n 80 kinderen vol trots aan mee doen. De kinderen hebben hard gewerkt aan hun wagens, dus we raden je zeker aan te komen kijken.
Op zaterdag 19 augustus om 19 uur vertrekt de kinderoptocht als een echte parade van de parkeerplaats bij de Martinuskerk, via de Jan Deckerstraat naar de gemeentehuistuin. Langs het parcours rekenen we op publiek en in de gemeentehuistuin zullen alle deelnemers van de kinderoptocht met veel applaus worden ontvangen door de 16 wagenbouwersgroepen die daar aanwezig zijn om naar de ontwerpen te kijken om later die avond het openingsfeest te vieren.

WagenbouwersFM staat al vanaf 19 uur op het podium in de gemeentehuistuin dus het is al vroeg gezellig. De intocht van de kinderoptocht is tussen 19.30 uur en 19.45 uur, zorg dat je op tijd bent! 

Na de kinderoptocht barst het openingsfeest los. De 60ste Brabantsedag wordt dit jaar muzikaal en feestelijk geopend met twee coverbands: SESSION en DANSMAN3. Als goede opwarmer speelt coverband DANSMAN3 de bekendste disco-dans-hits van de afgelopen dertig jaar. De opening van het jubileumjaar wordt compleet met SESSION, met hun repertoire van de grootste hits en beste klassiekers. Natuurlijk is ook Wagenbouwers FM aanwezig met de beste en meest aangevraagde hits.

Zing, dans en feest mee en laat het jubileumjaar de eerste zaterdagavond van de Brabantsedag goed van start gaan in de Gemeentehuistuin! Entree is gratis!



Deel dit bericht
Terug