17-10-2017

Achter de schermen: 61ste Brabantsedag komt er aan!

Er wordt achter de schermen al volop gewerkt aan de 61ste Brabantsedag. De themacommissie heeft het thema in kannen en kruiken en zal het thema voor de 61ste Brabantsedag presenteren bij de thema-avond op donderdagavond 2 november. De uitnodigingen daarvoor zijn reeds verstuurd. Ben je niet genodigd, geen zorgen, we houden je uiteraard op de hoogte via onze website en social media kanalen. 

Campagnebeeld

De Brabantsedag maakt ieder jaar een herkenbare poster, waarop het thema van dat jaar verbeeld wordt. Het woord 'poster' dekt de lading al tijden niet meer, want het beeld wordt gebruikt in veel meer uitingen dan alleen de poster. We spreken dan ook tegenwoordig van 'campagnebeeld'.

Lucas van Hapert heeft het campagnebeeld de afgelopen drie jaar voor zijn rekening genomen en we zijn trots te vertellen dat we een nieuwe ontwerper hebben die hier zijn tanden in gaat zetten de komende drie jaar: Dirk van Gaal (36) zal voor een verrassend beeld voor de 61ste, 62ste én 63ste Brabantsedag zorgen. Dirk is grafisch vormgever en zeker geen onbekende bij de Brabantsedag. Hij is al jaren bouwzaam bij Vriendenkring Van Gaal.



Deel dit bericht
Terug