Theater Gemeentehuistuin

De theaterparade zal rond 14.00 uur de gemeentehuistuin passeren. Voor en na de geweldige theaterparade is er volop vermaak in de gemeentehuistuin.

De kunstige act Steampunk-art on tour (doorlopend)
Je kijkt mee over de schouder van metaalkunstenaar Marcel Boonen. Hij lijkt een ambachtelijke ijzersmid uit de 21ste eeuw, met robuust materiaal en spectaculaire vonkenregens. Het harde en koude metaal tovert hij spectaculair om in een uniek kunstwerk.

Klim erop, loop, spring en maak muziek op de Grand Piano (doorlopend)
De interactieve Grand Piano is een bijzondere reuzepiano. Op de dertien enorme, bewegende toetsen (één octaaf) kunnen kinderen (vanaf 3 jaar) én volwassenen lopen en springen. De Grand Piano daagt uit en verrast. Klim er op, bespeel ‘m en heb plezier!

Voor onze kleine gasten (doorlopend)
Er valt genoeg te spelen en avonturieren, met onder meer schminken en een echte doolhof!

Muziek door André van den Boogaart (10.15 en 11.30 en 12.45)
Bij deze Tilburgse singer-songwriter geen quasi-poëtisch geneuzel, maar ruwe houten teksten uit het leven gekerfd. Hij zet zijn levenswandel recht uit het hart op een muzikale basis van country en blues, met hulp van de multi-instrumentalisten van de Tornados.

Het originele straattheater van Burning Raspberries (11.00  en 12.30)
Kookt, zingt en acteert, gebruikt potten en pannen, vuur en voedsel om eten te maken, maar ook strijkbout en tennisracket. Vierdimensionaal theater dat je meeneemt in een geurend verhaal over strijd, verlies en liefde. Zoals de Engelsen zeggen; Smell-O-Vision!

Dans/theater van Panama Pictures (11.45 en 13.15)
Where dance meets circus…

Flairck (15.45 - 17.00)
Na vele succesvolle jaren krijgt hun rijke geschiedenis een nieuw hoofdstuk: Flairck, the next generation. Je beleeft verleden, heden en toekomst van deze legendarische akoestische band: andere gezichten, zelfde spirit. Bekend en toch nieuw.

Smidje Verholen (16.30 en 17.45)
De legendarische West-Brabantse folkformatie Smidje Verholen zingt in West-Brabants dialect. De naam is gebaseerd op een streekverhaal over een smid die zijn ziel aan de duivel verkoopt.

Terug