09-08-2019

Eenmaal, andermaal… de laatste stoeltjes!

HEEZE – Zoals gebruikelijk gaat de verkoop van tribunetickets voor de Brabantsedag vrij hard. De verwachting is dat de laatste tientallen stoeltjes met een week zijn uitverkocht.

De tribunekaarten zijn uitsluitend geldig voor zitplaatsen die tevoren worden gereserveerd. Nieuw dit jaar is dat bezoekers online zelf hun tribuneplaatsen kunnen uitkiezen, zoals gebruikelijk in grote theaters. Voor de entree tot de Brabantsedag op zondag 25 augustus moeten bezoekers – behalve kinderen tot en met 12 jaar die gratis toegang hebben – toegangskaarten aanschaffen.

Beide typen tickets zijn eenvoudig online te bestellen via brabantsedag.nl/tickets. De kaartjes worden vervolgens als e-tickets gemaild en kunnen bij de kassaposten worden gescand (zowel uitgeprint als vanaf smartphones).

Normaliter worden de laatste tribunekaarten nog op de Brabantsedag zelf verkocht in de Infostand (hoek Schoolstraat / Jan Deckersstraat). De verwachting is nu dat alle tribunekaarten al voor zondag 25 augustus zijn uitverkocht.

Deel dit bericht
Terug