22-08-2019

Bereikbaarheid, parkeren, calamiteitenroute en veiligheid: alles op een rij

Zondag 25 augustus is het zover, de 62ste Brabantsedag in Heeze. De ruim 2000 wagenbouwers zijn er (bijna) klaar voor, de laatste hand wordt gelegd aan de 16 huizenhoge theaterdecors. Onze 200 vrijwilligers toveren Heeze om tot waar theaterparadijs: van bewegwijzering tot inrichting van de parkeerplaatsen, van tribuneopbouw tot inrichting van de sfeerpleinen, het bruist in Heeze! 

En jij bent er zondag bij! Leuk!
Even wat praktische zaken op een rij:


Bereikbaarheid en Parkeren

Trein, auto, fiets: je kunt Heeze op diverse manieren bereiken. Je auto en je fiets kun je kwijt op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Ook is er een invalideparkeerplaats. Lees alles op onze pagina over Bereikbaarheid en Parkeren

Plattegrond

Waar is wat? Bekijk de plattegrond op www.brabantsedag.nl/plattegrond

Entreetickets bestellen

Je kunt gewoon je entreekaart online blijven bestellen. Maar ook bij onze vele kassaposten kun je een entreekaartje kopen. Entreekaart kost 10,- euro, kinderen t/m 12 jaar gratis! 

Voorzorgsmaatregelen warm weer

Gezien de weersvoorspellingen aankomend weekend adviseren wij onze bezoekers de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen: draag luchtige kleding, zorg voor voldoende water en zonnebrand en zoek waar mogelijk regelmatig de schaduw op.

Op het paradeparcours zijn twee waterpunten te vinden (zie www.brabantsedag.nl/plattegrond): bij deze waterpunten worden onze wagenbouwers tijdens de parade voorzien van water. Jij als bezoeker kunt daar ook je waterflesje laten vullen. Maar je snapt dat onze wagenbouwers als ze langskomen dan ineens veel water nodig hebben, dus we vragen hier om je begrip.


Calamiteitenroute

Let op, er is tijdens de Brabantsedag een calamiteitenroute ingesteld door Gemeente Heeze Leende: Langs de calamiteitenroute mag niet geparkeerd worden of worden stilgestaan. 

De toegangswegen naar het parcours worden om 08.00 uur afgesloten tot 20.00 uur. Het is niet mogelijk om de wijk in of uit te rijden na 08.00 uur.

Thema Wat beweegt Brabanders

Het thema van de 62ste Brabantsedag is Wat beweegt Brabanders. Wil je meer weten over de 16 onderwerpen die je tijdens deze Brabantsedag zult zien? Bekijk dan www.brabantsedag.nl/parade

Deel dit bericht
Terug