03-08-2023

Zwaai de vlag voor de Brabantsedag

Wanneer het hele dorp volhangt met rood-wit geblokte Brabantse vlaggen, wagenbouwersvlaggen én Brabantsedagwimpels, dan is het duidelijk: Brabantsedag komt eraan. De inmiddels bekende actie ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’ beloont de hulp van de Heezenaren hierbij.

De actie start op maandag 14 augustus. Wie dan in Heeze de Brabantsedag-wimpel met een Brabantse of wagenbouwersvlag uithangt, maakt automatisch en dagelijks kans op een overheerlijke Brabantsedag-taart. Spotters struinen dagelijkse de Heezese straten af en kiezen elke dag een taartwinnaar. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Anne Groenewegen van de Marketing & PR-commissie van de Brabantsedag: “We merken dat het aanstekelijk werkt. Eerst wapperen er een of twee, en opeens is een hele straat gevuld met vlaggen en wimpels. Zo ontstaat een geweldig feestelijke sfeer in ons dorp. Dat willen we belonen door deze actie. En wat ons betreft: hoe eerder de vlaggen én wimpels aan de gevels hangen, hoe beter."

Nog geen Brabantsedag-wimpel of aan een nieuwe toe? Deze is in twee formaten verkrijgbaar bij het secretariaat van Brabantsedag in dorpshuis ‘t Perron.

De grote wimpel kost € 22,- en de kleine wimpel kost € 11,-. Aanschaf van een wimpel steunt de Brabantsedag.

Deel dit bericht
Terug