10-08-2023

Nieuwste podcast Paradepraat over en met de jeugd

Stichting Brabantsedag presenteert weer trots een nieuwe aflevering van de podcast Paradepraat. In deze nieuwste aflevering staat het thema "De jeugd heeft de toekomst" centraal, waarbij dieper in gegaan wordt op de jeugdige bouwers die een cruciale rol spelen bij dit unieke evenement.

De jeugdige bouwers zijn de kracht achter de toekomst van de Brabantsedag en Paradepraat neemt je mee in hun wereld. In deze aflevering maken we kennis met inspirerende persoonlijkheden die de fakkel van creativiteit en traditie hoog houden. 

Henk van Stipdonk (Wagenbouwersgroep Bloed, Zweet & Tranen), Levi van der Linden (Vriendenkring De Oude Ambachten) en Bram Langenhuijsen (Vriendenkring Haisjô) praten met host Maarten van der Velden over hun drijfveren en ervaringen. Hoe zijn ze bij de bouwgroep gekomen? Is er een gezonde competitie of werken hun vrienden samen in dezelfde groep? Hoe hebben ze zich ontwikkeld en welke vaardigheden hebben ze verworven dankzij de bouwgroep. En hoe zien ze de toekomst?

Host Maarten van der Velden vertelt enthousiast: 'Alle podcasts die we doen zijn prachtig, maar dit was echt wel een pareltje om te maken. Geweldige verhalen van die mannen, ze laten zien - of eigenlijk horen - dat de toekomst van de Brabantsedag wel gezekerd is. Fantastisch!'

De aflevering biedt een diepgaand inzicht in de jeugdige bouwers die de toekomst van de Brabantsedag vormgeven en blikt vooruit naar wat de komende jaren zullen brengen.

De Paradepraat podcast is te luisteren op Spotify of op de website van de Brabantsedag. 

Deel dit bericht
Terug