13-08-2023

Smakelijke Brabantsedag!

De Brabantsedag heeft natuurlijk (ook) een bourgondisch tintje en zorgt voor de innerlijke mens: wat kun je er eten en drinken?

De Brabantsedag is niet alleen een lust voor het oog, maar ook Brabants gastvrij.

Daar hoort een ruim horeca-aanbod in hapjes en drankjes bij. Er zijn weer ruim dertig eet-en drinkgelegenheden waar de bezoekers hun honger en dorst kunnen stillen. De speciale horeca-plattegrond laat de bezoekers zien waar wat te vinden is.

Ivonne van Eerd, bestuurslid Horeca bij Stichting Brabantsedag licht toe: "Wij vinden Hospitality belangrijk en schenken daar veel aandacht aan vanuit de Stichting. We kijken vanuit de werkgroep Horeca ieder jaar hoe de verdeling op het parcours is qua eten en drinken, zodat onze 40.000 bezoekers niets tekortkomen. Dit jaar zijn er nog meer drankgelegenheden, want daar was behoefte aan.

We werken met een heel scala aan trouwe exploitanten die met veel plezier op de Brabantsedag staan. En sommige komen echt al jaren; zo staat Werner van Hoof er met zijn bijzondere wagens, zeldzame oldtimers en smaakvolle producten. Hij komt met zijn team al dertig jaar op de Brabantsedag, bijzonder leuk en daar zijn we ook erg trots op. En niet onbelangrijk, hij zorgt voor erg lekker eten!"

Ook niet onbelangrijk: mensen mogen ook gewoon zelf hun eigen broodjes en drankjes meenemen. Je welkom voelen op de Brabantsedag en volop van de grootste theaterparade van het jaar genieten staan voorop!

Deel dit bericht
Terug