17-08-2023

8e Paradepraat podcast over Het leven op de bouwplaats

De achtste aflevering van de podcast Paradepraat duikt in het bouwseizoen van een wagenbouwer. Hoe is een bouwgroep georganiseerd, hoe worden bouwprocessen bepaald, hoe beleef je als wagenbouwer die laatste zondag van augustus. En wat kost zo'n wagen eigenlijk?

Host Frank Ikink duikt met gasten Astrid Oomen (De Lambrekvrienden), Will van de Loo (Hopeloos) en Geertjan Merkelbach (De Laarstukken) in het leven van een wagenbouwer. Mét koffie!

In juli lanceerde Stichting Brabantsedag een eigen podcast, genaamd Paradepraat en de reacties zijn ontzettend positief. 'We gaan diep in op diverse onderwerpen die de Brabantsedag heeft, van spel, muziek, thema, tot bouwplaatsen en hoe de jeugd de toekomst van de Brabantsedag ziet', vertelt Christa, marketing & PR van Stichting Brabantsedag, enthousiast. "Er ligt nog zoveel klaar om opgenomen te worden en we hebben al een paar geweldige afleveringen opgenomen, bijvoorbeeld over iconische Brabantsedag wagens of de bouwplaatsen-zelf. Stay tuned dus!'. 

Voor iedereen die nog niet precies weet wat een podcast is? Een soort luisterverhaal. Een podcast is als je eigen gepersonaliseerde radioshow on-demand! Luister naar boeiende verhalen, informatieve discussies en boeiende gesprekken over allerlei onderwerpen, wanneer en waar je maar wilt.

De Paradepraat podcast is te luisteren op Spotify of op de website van de Brabantsedag.nl/paradepraat 

Deel dit bericht
Terug